R&M Transporter 85

Riese & Müllerin Transporter 85 on kaudella 2023 R&M:n isoin tavarapyörä. Sen etuosan lavan koko kuormalevyillä on noin 87×66 senttiä, ja kuorman kantokyky 100 kg. Yksinkertaisin kuormavaihtoehto on levypohja ja päädyt, joihin kuorma on helppo sitoa kiinni levyjen hahlojen kautta. Jos haluat suljetun laatikon, niin niitä löytyy kolme kokoa, 250L, 375 ja 465L.

Ohjaustangosta löytyy pikakorkeussäätö, sen avulla noin 150-200cm pituiset kuljettajat saavat säädettyä pyörän nopeasti sopivan kokoiseksi. Yhteenvetona, tilava tavarankuljetuspyörä yrityksille, yhteisöille ja yksityisille moneen kuljetustarpeeseen. Kysy meiltä lisää tai tutustu pyörään R&M:n sivuilla.

Päivitys 10/2023: Meiltä löytyy tällä hetkellä myös koeajopyörä keskikokoisella laatikolla. Se on toiminut meillä yritysajossa oikein hyvin, ja laatikkoon mahtuu hyvin tavaraa, kuten noudettavia ja toimitettavia paketteja, kierrätykseen vietävää tavaraa, kuten pahvia ja niin edelleen. Laatikon lisäbonus on se, että se toimii hyvänä laskutasona tai pöytänä liikkuvassa työssä. Eli hyvä pyörä, mutta jos kritiikkiä pitää antaa, niin koska olen tottunut ajelemaan täysjousitetulla Loadilla, niin Transporterin jousittamaton takaosa tuntuu äkkiseltään kovalta. Mutta, tämä on helppo korjata laittamalla esimerkiksi jousitettu satulatolppa. Se on itseasiassa R&M:llä usein vakiovarusteena muissa jäykkäperäisissä pyörissä, mutta tähän sen saa meiltä lisävarusteena.

465L laatikko, 87x70cm pohjan koko.
Utility box, 250L