Liikkuva Laatikko

Liikkuva Laatikko on perhe- ja tavarapyöriin erikoistunut pieni yritys Helsingin Pakilassa. Tavoitteena on tarjota asiantuntevaa palvelua lapsiperheiden kuljetustarpeisiin polkupyörien avulla.

Polkupyörä voi kaupungissa tai kylässä helposti korvata perheen kakkos- tai ykkösauton. Pyörän käyttökulut ovat olemattomat verrattuna henkilöautoon, jonka pelkät polttoaine-, vakuutus-, huolto- yms. kulut ovat helposti useita tuhansia euroja vuodessa.

Liikkuva Laatikko pyrkii tarjoamaan pyörät asiakkaille samaan hintaan, kuin mitä ne maksavat esimerkiksi Hollannissa tai Saksassa. Hankkimalla pyörän kotimaasta, maksat verot kotimaahan. Pyörien suuresta koosta ja rahtikustannuksista johtuen pyrimme tilaamaan pyöriä kerralla useita kappaleita, joka tuo säästöä kuluihin. Toki saatat töllöin joutua hetken odottelemaan seuraavaa tilausta, mutta jos sinulla on tarve saada pyörä nopeasti, niin se onnistunee, mutta hinta on tällöin hieman kalliimpi. Usein pyöriä on saatavilla suoraan varastosta, ja nämä pyrimme ilmoittamaan kotisivujen etusivulla.

Pyörämalliston tavoitteena on tarjota laadukkaita malleja moniin eri käyttötarpeisiin. Uskomme, että tavarapyörän laatuun kannattaa panostaa. Laadukas pyörä myös säilyttää arvonsa hyvin, jolloin sen jälleenmyynti ja pyörän vaihto on helppoa esimerkiksi perheen koon kasvaessa tai kuljetustarpeen vähentyessä tai kasvaessa.

Laatikkojen kokovertailu alkamassa  yhdessä 3 v testimatkustajan kanssa vuonna 2013. Takana kolmipyörä (leveämpi malli, dark metallic blue), keskellä lyhyt kaksipyöräinen Cargobike (kiiltävä musta, vaal. sin Clarijksen kuomulla ja XL-laukuilla), ja oikealla pitkä Cargobike (A-väri:Dark metallic blue, B-väri: Creme)