Tilaaminen ja Hinnastot

Pyrimme varastoimaan pyörien vakiomalleja ja lisätarvikkeita, jolloin saatat saada pyörän ajoon melko nopeasti. Tästä huolimatta suurin osa pyöristämme toimitetaan tilauksen perusteella, jolloin asiakas voi kustomoida pyöränsä haluamakseen. Jotkin ominaisuudet kuten rungon väri ja runkoon hitsatut nimikyltit ovat saatavilla vain tilauksesta. Toimitusaika pyörille on keskimäärin noin 2-3 kuukautta, ja se on sesonkiaikana pidempi ja hyvällä tuurilla lyhyempi.

Ohessa tämän vuoden hinnastot. Pyörien hinnat ovat ajovalmiille pyörälle noudettuna liikkeestämme. Voimme toimittaa ajovalmiin pyörän rahtina, jolloin rahdin ja pakkauksen hinta tarkistetaan erikseen.

Helpointa on tiedustella meiltä pyörien saatavuutta, mutta voit myös toimia seuraavasti:

1. Valitse pyörä ja haluamasi lisävarusteet. Hinnastot löytyvät sivun alareunasta pdf-muodossa, joita voit käyttää pohdinnan apuna. Jos valitset esimerkiksi WorkCyclesin pyörälle vakiovärien ulkopuolelta jonkin haluamasi värin, niin ilmoita tällöin myös värin RAL-koodi.

2. Lähetä tilaus meille haluamassasi muodossa (sähköposti, tiedosto yms). Tai soita.

3. Tarkistamme tilauksen, ja lähetämme sinulle kirjallisen tarjouksen. Kun olet tarkistanut, että kaikki on oikein, ja kuten haluat, niin lähetämme laskun, jonka maksamalla vahvistat tilauksen.
Tarvittaessa voimme veloittaa pyörästä myös ennakkomaksun, joka on 20% pyörän ja tarvikkeiden hinnasta. Tämän maksamalla sitoudut maksamaan loput kauppahinnasta, kun pyörä on saapunut Suomeen ja on noudettavissa. Liikkuvalla Laatikolla on oikeus pidättää ennakkomaksu, jos et nouda pyörää ja maksa loppusummaa. Jos toimittaja ei jostain syystä pysty toimittamaan tilattua pyörää, palautamme ennakkomaksun sinulle.

4. Tilatut ja vahvistetut tilaukset lähtevät eteenpäin! Toimitusaika on arviolta 2-12 viikkoa. Kesä on kiireisin, joten ole ajoissa, kiitos.

Hinnastot:

WorkCycles Kr8 PDF -Kaksipyöräinen laatikkopyörä.

WorkCycles Fr8 PDF -Perhepyörä ilman laatikkoa, suosittu kahden lapsen kuljettamisessa.

WorkCycles Gr8 PDF -Kevyempi perhepyörä, parhaimmillaan yhden lapsen kuljettamisessa. 

Cargobike -Liikkuvan Laatikon tuunaama malli premium-osilla  PDF
Bakfiets.nl Cargobike ja Cargotrike Liikkuvan Laatikon valikoimilla osilla. Meiltä saa koko Bakfiets.nl:n valikoiman, mutta tähän poimimme teille valmiiksi muutaman suositun peruskokoonpanon. Laajasta valikoimasta pyrimme valikoimaan premium-osat ja varusteet, joten hankkiessasi pyörän Liikkuvan Laatikon kautta, voi olla varma että kokoonpano on laadukas. Näihin malleihin tarjoamme myös hyvän huollon, sillä pyrimme pitämään kaikki tärkeät osat valmiina hyllyssä. Jos haluat kaksipyöräisen sähköavusteisen laatikkopyörän, tarjoamme usein tätä mallia ensisijaisena vaihtoehtona. Sen sähköavustus on pysynyt pitkään samana, ja se on koettu luotettavaksi ja pidämme myös tähän sähköistyssarjaan varaosia hyllyssä, varmuuden vuoksi.
Kauden 2016 uutuudet ovat mm. Shimano STEPS sähköavustus ja retrohenkiset Cruiser-mallit. Kuvia ja lisätietoja on saatavilla www.bakfiets.nl.

Tarviketilaukset
Tarviketilauslomakkeen avulla näet osan tarvikevalikoimastamme. Meillä on enemmänkin tarvikkeita varastossa, kannattaa tiedustella!

Meiltä löytyy kattava valikoima lastenistuimia, tässä suosituimpia mallejamme

Meiltä löytyy kattava valikoima lastenistuimia, tässä suosituimpia mallejamme

Hinnastot päivitetty 9.3.2017, oikeus muutoksiin pidätetään.