Tilaaminen ja Hinnastot

HUOM! Katso välilehti NETTIKAUPPA. Se tulee hiljalleen korvaamaan tämän sivun. Tässä kuitenkin vielä vanhat hinnastot hankinnan tueksi. 

Pyrimme varastoimaan pyörien vakiomalleja ja lisätarvikkeita, jolloin saatat saada pyörän ajoon melko nopeasti. Tästä huolimatta suurin osa pyöristämme toimitetaan tilauksen perusteella, jolloin asiakas voi kustomoida pyöränsä haluamakseen. Jotkin ominaisuudet kuten rungon väri ja runkoon hitsatut nimikyltit ovat saatavilla vain tilauksesta. Toimitusaika tilauspyörille on keskimäärin noin 4-10 viikkoa. 

Ohessa tämän vuoden hinnastot. Pyörien hinnat ovat ajovalmiille pyörälle noudettuna liikkeestämme. Voimme toimittaa ajovalmiin pyörän rahtina, jolloin rahdin ja pakkauksen hinta tarkistetaan erikseen.

Helpointa on tiedustella meiltä pyörien saatavuutta soittamalla tai sähköpostitse, mutta voit myös toimia seuraavasti:

1. Valitse pyörä ja haluamasi lisävarusteet. Hinnastot löytyvät sivun alareunasta pdf-muodossa, joita voit käyttää pohdinnan apuna. Jos valitset esimerkiksi WorkCyclesin pyörälle vakiovärien ulkopuolelta jonkin haluamasi värin, niin ilmoita tällöin myös värin RAL-koodi.

2. Lähetä tilaus meille haluamassasi muodossa (sähköposti, tiedosto yms). Tai soita.

3. Tarkistamme tilauksen, ja lähetämme sinulle kirjallisen tarjouksen. Kun olet tarkistanut, että kaikki on oikein, ja kuten haluat, niin lähetämme laskun, jonka maksamalla vahvistat tilauksen.
Tarvittaessa voimme veloittaa pyörästä myös ennakkomaksun, joka on 20% pyörän ja tarvikkeiden hinnasta. Tämän maksamalla sitoudut maksamaan loput kauppahinnasta, kun pyörä on saapunut Suomeen ja on noudettavissa. Liikkuvalla Laatikolla on oikeus pidättää ennakkomaksu, jos et nouda pyörää ja maksa loppusummaa. 

4. Tilatut ja vahvistetut tilaukset lähtevät eteenpäin! Toimitusaika on arviolta 2-10 viikkoa. Kesä on kiireisin, joten ole ajoissa, kiitos.

5. Tarviketilaukset: Paketit lähtevät meiltä eteenpäin yleensä vasta maksun jälkeen. Tuotteiden palautus tapahtuu tilaajan kustannuksella. Eli jos palautat myyntikuntoisen tuotteen 14 vrk sisällä, niin saat rahat rahat muuten takaisin, mutta tuotteen palautuksen kustannukset jäävät tilaajan maksettavaksi. Tällä haluamme osin vaikuttaa siihen, että tuotteita ei vain tilailtaisi ja postiteltaisi edestakaisin. Se ei ole ympäristön eikä talouden kannalta kestävää toimintaa.  

Hinnastot:

Workcycles
WorkCycles Kr8 PDF -Kaksipyöräinen laatikkopyörä.
Workcycles-prices-FINLAND-en-feb18-Kr8

WorkCycles Fr8 PDF -Perhepyörä ilman laatikkoa, suosittu kahden lapsen kuljettamisessa.
Workcycles-prices-FINLAND-en-feb18-Fr8

WorkCycles Gr8 PDF -Kevyempi perhepyörä, parhaimmillaan yhden lapsen kuljettamisessa.
Workcycles-prices-FINLAND-en-feb18-Gr8

Bakfiets.nl
Cargobike -Liikkuvan Laatikon tuunaama malli premium-osilla  PDF
Workcycles-prices-FINLAND-en-mrt18-Cargobike
Bakfiets.nl Cargobike ja Cargotrike Liikkuvan Laatikon valikoimilla osilla. Meiltä saa koko Bakfiets.nl:n valikoiman, mutta tähän poimimme teille valmiiksi muutaman suositun peruskokoonpanon. Laajasta valikoimasta pyrimme valikoimaan premium-osat ja varusteet, joten hankkiessasi pyörän Liikkuvan Laatikon kautta, voi olla varma että kokoonpano on laadukas. Näihin malleihin tarjoamme myös hyvän huollon, sillä pyrimme pitämään kaikki tärkeät osat valmiina hyllyssä. Jos haluat kaksipyöräisen sähköavusteisen laatikkopyörän, tarjoamme usein tätä mallia ensisijaisena vaihtoehtona. Shimano STEPS sähköavustus ja lisäksi retrohenkiset Cruiser-mallit. Kuvia ja lisätietoja on saatavilla www.bakfiets.nl. Huomio! Laskimme hintoja kaudelle 2018!!

Riese&Müller
Ajantasainen valikoima hintoineen löytyy valmistajan sivuilta. Jokaisen pyörän kohdalta löytyy myös konfiguraattori, jolloin voit valikoida lisävarusteet. Kokoonpanon tai sen koodin voit lähettää helposti meille, ja saamme pyörän tilaukseen. Jos tarvitset apua, ole meihin yhteydessä tai poikkea käymään.

Frog lastenpyörät
Frogin ajantasaiset hinnat näkyvät valmistajan sivuilta. Toki meidän oman varastomme valikoima poikkeaa Frogin varastotilanteesta, mutta soita/kirjoita ja kysy päivän tilanne. Frogin sivuilla on myös Click&Collect palvelu, jolloin voit tilata pyörän heidän nettisivujensa kautta ja saat pyörän noudettua meiltä ajovalmiina.

Bombtrack (ja muut)
Bombtrackin ”seikkailupyöriä” on saatavana meidän kauttamme. Esittely/koeajopyöränä on tällä hetkellä (kesä/18) L-koon Beyond+ ADV. Myös monia muita merkkejä/malleja on toki myös saatavilla kauttamme, kysy.

Tarviketilaukset
Tarviketilauslomakkeen avulla näet osan tarvikevalikoimastamme. Meillä on enemmänkin tarvikkeita varastossa, kannattaa tiedustella, sillä lomakkeella on vain hyvin pieni osa siitä mitä on saatavilla. 

Meiltä löytyy kattava valikoima lastenistuimia, tässä suosituimpia mallejamme

Meiltä löytyy kattava valikoima lastenistuimia, tässä suosituimpia mallejamme

Hinnastot päivitetty 20.3.2018, oikeus muutoksiin pidätetään.