Pyörien lukituskysely 2016

Pyörien lukituskysely 2016 on päättynyt, kiitokset osallistujille! Arpaonni suosi tällä kertaa Seijaa, ja voittajalle on ilmoitettu tästä sähköpostitse. Kannattaa katsoa oheinen kuva läpi, ja painaa mieleen tärkeimmät asiat:
Jopa 68 % pyöristä viedään oman asunnon luota, ulkoa tai varastosta. Tämä tarkoittaa sitä, että kotona ja asunnon edustalla lukitukseen kannattaa panostaa. Meidän valikoimistamme tähän sopii hyvin järeät ketjulukot, jolla pyörän tai pyörät on helppo lukita kiinteään kohteeseen kiinni. Myös U-lukot ovat hyviä, mutta niillä tavarapyörää on usein vaikea kiinnittää esimerkiksi tolppaan rungosta. Kysely paljastaa myös sen, ettö ainoana lukkona ei kannata käyttää vaijerilukkoa, sillä liki puolet varastetuista pyöristä oli lukittu vaijerilukolla. Tuo on lukkona hyvin yleinen, mutta ei tarjoa pyörälle juurikaan suojaa. Hyvään lukkoon voi panostaa hieman rahaakin, sillä se kestää pitkään ja sen voi siirtää pyörästä toiseen.  Jos haluaa hifistellä, niin Abloyltä löytyy nykyään myös sääsuojattuja lukkoja, jotka eivät jäädy talvella yhtä helposti kuin suojaamattomat. Noihin vesi ei pääse tunkeutumaan niin helposti sisälle. Pakilan lähistöltä Haagasta noita saa omalle avaimelle sarjoitettuna esimerkiksi Lukitusavusta. Meiltä saa siis noihin sopivat ketjut, ja tarvittaessa vaikka koko lukon palveluna.

Ja tee pyörästä persoonallinen! Siten se ei kiinnosta varkaita, ja jos se sattuu katoamaan, sen takaisin saaminen on varmempaa. Workcyclesin tilauspyörissä erinomainen lisä on runkoon hitsattu nimikyltti, jonka tarjoamme joulukuussa 2016 ja tammikuussa 2017 tilattuihin Workcyclesin pyöriin kaupan päälle! Muista kysyä tästä edusta.