Saapuneet ja tulevat Fr8/Gr8:t, Cargobiket ja Kr8:t

PÄIVITETTY 14.4.2014

Fr8/Gr8:t ovat saapuneet! Tässä lastissa on vapaana enää yksi Gr8:

  • Gr8 3v jalkajarrut,  mint green RAL 6029,  telineillä (city+keskipitkä takateline+lasten penkki), renkaat musta. Vapaana vielä!

    Väri on siis tämä, mutta kuvan pyörä Fr8 pitkällä takatelineellä ja lastensatulalla. Gr8:ssa lyhyt teline, ei lastensatulaa ja mustat renkaat.

    Väri on siis tämä, mutta kuvan pyörä Fr8 pitkällä takatelineellä ja lastensatulalla. Gr8:ssa lyhyt teline ja mustat renkaat.

*Varastosta löytyy seuraavat värit Fr8 telineisiin (city+pitkä/lyhyt tarakka+lastenistuin (jälkimmäistä ei välttämättä kaikkiin väreihin maalattuna))
-Telemagenta pink RAL 4010
-Brown red RAL 3011
-Pearl ligh grey RAL 9022/hopea (tai ainakin hyvin lähellä, voin koittaa tarkistaa tarvittaessa)
-Musta jet black RAL 9005, löytyy myös Massive Rack.
Huhtikuussa tilattu lisää Fr8:ja! Tulossa ainakin mustana, sesonkivärinä ja oletettavasti jälleen mukana myös jokin erikoisväri. Kannattaapi kysellä, jos et ehtinyt mukaan edelliseen tilaukseen.
Cargobiket, jotka ovat saapuneet: Valko-oranssi cargobike on viimeinen vapaa malli, muut ovat jo menneet. Tähän löytyy myös väriin sopivat peitteet, kuomut ja laukut.
  • Cargobike, Creme (ivory white)-runko ja lokarit, oranssit muut osat. Vielä tällä hetkellä löytyy myös mätsäävät peitteet, laukut ja kuomut. Joko kermanvalkoisena tai oranssina ja laukku valko-oranssina. Hieno paketti! Alkaen 2219€
  • Cargobikeä voi myös ennakkotilata. Kannattaapi toimia nopeasti, jos haluaa pyörän varmasti vaikkapa kesälomaksi ajoon.
Lisäksi olemme tilanneet uutta Kr8-mallia ennakkotilauksena. Tämä on aivan uusi malli, ja saamme sitä alkuun vain pienen erän. Alla mallit, jotka olen saanut tilattua ennakkoon. Arvioitu saapumisaika: Alkukesä.
Kr8:a olen tilannut ennakkoon seuraavat kokoonpanot:
  • Kr8, oranssi, ei takatarakkaa, Alkaen 2359€
  • Kr8, mattaharmaa, oranssi lyhyt tarakka ja lokarit. Alkaen 2404€
  • Kr8, bottle green, ei takatarakkaa. Alkaen 2359€
Huhtikuussa ennakkoon tilattuihin Cargobike tai Kr8-pyöriin laatikon peite kaupan päälle.  Kaikissa näissä laatikkomalleissa vakiona Premium-vaihde, dynamokäyttöiset ledivalot edessä ja takana, penkki ja vyöt kahdelle lapselle yms.
Eli tuollaisia kokoonpanoja on jo tullut/on tulossa 95% varmuudella.
Clarijksen laukkujakin on varastossa nyt melko hyvin. Väriyhdistelmistä voi tehdä kuitenkin muutama miljoona eri yhdistelmää, joten jos haluat juuri tietyn, niin kysy ja varaa hyvissä ajoin.
Useimmat haluavat pyöränsä (Fr8/Gr8:ssa) muutamalla erityyppisellä lastenistuimella. Linkin listasta meiltä löytyy mm. lastensatula, BoBike Mini ja Maxi. Lisää malleja tullee kevään/kesän aikana.
Fr8:n lastensatulan kyydissä on mukava matkustaa.

Fr8:n lastensatulan kyydissä on mukava matkustaa.