Y-trailer

Y-trailer! Mitä sinä tekisit pyörän peräkärryllä? Vuosien kuluessa omat ja asiakkaiden kokemukset ovat olleet erinomaisia tästä kärrystä. Sitä käytetään retkeilyssä, catering-palveluissa, kajakin kuljettamiseen, koiran kuljetukseen, leijalaudan ja tarvikkeiden kuljettamiseen sekä kaikkien muiden mahdollisten tavaroiden kuljettamiseen. Yleensä kärryä vedetään pyörällä, mutta se soveltuu talutuskahvalla myös muiden tavaroiden kuljettamiseen. Itse siirtelen sillä usein isoja ja raskaita laatikoilla pihamaalla tai varastossa. Syksyisin kärryn lavalla olevan laatikkoon voi kerätä omenat ja ne voi sillä suoraan hinata läheiselle mehupuristamolle.
Kohta meille saapuu uusi erä uusimpia kärryjä, joten sitä ennen siivoamme edellistä mallia tarjoushinnalla. Joten nyt voit valita joko edullisemman vanhemman mallin tai uuden päivitetyn mallin.

Edellinen malli: pieni 289€, iso 309€ Uudet kärryt: pieni 330, iso 360€
Vanhat mallit saatavilla kunnes loppuvat.

Tilaa sähköpostilla, viestillä tai vaikka Liikkuvan laatikon tilauslomakkeella: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfmBEXBSBpEeKmO6BHZdMPEQio7mwxBFF9R-LpWPTaCQI06Bw/viewform

Lisätietoja:
https://carryfreedom.com/#4