WorkCycles uutuudet Helmikuussa 2013 + Hinnastot päivitetty,

Hei!

WorkCyclesin uudet hinnastot saapuivat juuri. Ne on nyt päivitetty sivuille, ja niiden mukaan edetään. Cargobiken hinnat taisivat aikalailla säilyä, mutta Fr8 ja Gr8 mallien runkoihin tuli pieni korotus.

Mutta hinnastoissa oli myös uusia asioita! WorkCycles tarjoaa nyt Cargobikeä sähköavustuksella. Vielä en tiedä siitä paljoakaan, mutta edes jotain. Siinä on etupyörässä napamoottori ja Panasonicin 24V litium-ioni akku tarakalla. Valoja on kehitetty sen verran, että hintaan sisältyy 6V muuntaja antamaan virtaa valoille pyörän isosta akusta. Tämä takaa kirkkaat valot myös paikoillaan, eikä lampuista pääse ikinä patterit loppumaan. Yleensä nämä on mitoitettu toimimaan siten, että jos pyörän akku ei enää anna virtaa avustamiseen, niin valot pysyvät edelleen toiminnassa.

Gr8 ja Fr8 malleihin oli lisäksi tullut valikoimaan NuVinci vaihteet. Ne ovat olleet WorkCyclesillä testissä jo puolentoista vuoden ajan ilman ongelmia. Kyseessä on täysin portaaton vaihteisto (CVT, Continuously Variable Transmission), joka on mukava käyttää. Vaihteisto ei myöskään käytössä tarvitse juuri mitään säätöjä.