Riese&Müller Load4 60

7 609,00

Kuvaus

Load4 on uusin versio Loadista. Sen tärkeimmät erot edelliseen Loadin malliversioon verrattuna on uusin Bosch Smart system. Siinä on uudet näytöt, akut ja uusia ominaisuuksia, kuten mahdollisuus ABS jarruihin, talutusapu mäkilähtöavustimella ja yhdistettävyys käyttäjän kännykkään. Myös uusi Connect module on käytettävissä Smart Systemin kanssa. Se sisältää varashälyttimen, paikannuksen ja mahdollisuuden moottorin lukitukseen. Joten jos tuo turva on hankittu lisävarusteeksi, niin se saa todennäköisesti varkaat kiertämään pyörän kaukaa.

Loadia on kaksi eri pituutta, tämä lyhyempi Load4 60 ja sitten on 15 senttiä pidempi Load4 75. Mallinumero kertoo siis laatikon nimellispituuden.Tämän lyhyemmän mallin etu on ketteryys ja erittäin hyvä ajettavuus. Parhaimmillaan tämä pyörä on yhden lapsen, tai kahden pienen lapsen kuljettamisessa. Pyörä on myös erittäin mukava ajaa tyhjänä tai tavaralastilla. Kuomu on kooltaan kompakti, eikä aiheuta juurikaan ilmanvastusta. Jos lapsia ei ole kyydissä, niin kuomun saa painettua alemmas. Tai jos on vain tavaralastia, niin laatikon peite tai lukittava kansi ovat hyviä lisävarusteita.

Mekaniikassa on tehty pieni päivitys mallien välillä. Edellinen Load käyttää 32 mm etuhaarukkaa, ja uudempi Load4 jäykempää 34 mm putkilla varustettua haarukkaa. Myös ohjainlaakerin koko on kasvanut viime mallista.

Jotta en toistelisi asioita liikaa, niin katso myös esittelyteksti vanhemmasta Loadista ja VANHAT blogitekstit.  Korostin sanan vanhat, koska tuolla on paljon vanhentuneita kuvia. Tässä vuosien kuluessa komponentit yms ovat vaihtuneet parempiin, mutta pyörän perusajatus on säilynyt samana. Se on yhä helposti ajettava ja jopa sporttinen tavarapyörä, joka on mukava ajaa täysjousituksen ansiosta.

Etusivulla lukee yleensä mitä malleja meiltä löytyy varastosta, ja suunnilleen mihin hintaan. Jos siellä ei ole sopivaa, niin kysy meiltä ja hankitaan se teille. Riese&Müllerin sivuilla on myös ajantasaiset pyörät ja varusteet, jotka voi tilata meidän kauttamme. Ota talteen konfiguraatio ja lähetä se meille, niin teen pyörästä tarjouksen ja kerron toimitusajan.

https://www.r-m.de/en-fi/bikes/load4-60/

https://www.r-m.de/en-fi/